Ηλεκτρονικές Κρατήσεις

Aναδημόσιευση από το  marinetimes.blogspot.com «Καλοί χρυσοί και άγιοι» οι τέσσερις γενικοί γραμματείς του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, όμως μήπως είναι πολλοί για αυτές τις δύσκολες εποχές; Ένας γγ «σκέτος», και όταν γράφω «σκέτος» εννοώ χωρίς άλλον προσδιορισμό στον τίτλο του. Και ακολουθούν ένας για Λιμάνια, ένας για Ασφάλεια Ναυσιπλοίας και ένας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Όπως λένε και οι Αγγλοσάξονες "If two is company and three's a crowd, what's four?"


Σε μαύρη λίστα βάζουν τον αλκοολικό τουρισμό και τα τουριστικά γραφεία που διακινούν τέτοιους τουρίστες οι ξενοδόχοι των βουλγαρικών θέρετρων της Μαύρης Θάλασσας .

Δυνατότητα κράτησης δωματίων μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να προσφέρουν πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων, που εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητα του Facebook και των εφαρμογών "έξυπνων" κινητών τηλεφώνων, για να προσελκύσουν ταξιδιώτες που επέλεγαν ταξιδιωτικές ιστοσελίδες.
Σύμφωνα με τους "The New York Times", ο αντιπρόεδρος υπηρεσιών Διαδικτύου της αλυσίδας Starwood Hotels, David Godsman αναφέρει ότι η σελίδα της εταιρείας στο Facebook αποτελεί τρόπο επέκτασης της σχέσης του ξενοδοχείου με τους πελάτες του.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων των ΗΠΑ (USTOA) εξέδωσε την πρώτη λίστα των "Καλύτερων Προορισμών του Κόσμου", κατατάσσοντας προορισμούς σε διάφορες  κατηγορίες. Η Ιταλία είχε την τιμητική της, καθώς αναδείχθηκε καλύτερος προορισμός σε τέσσερις κατηγορίες: αρχιτεκτονική, πεζοπορία, ρομαντικοί προορισμοί και γαστρονομική / οινική εμπειρία. Η χώρα, επίσης, βρέθηκε πίσω ακριβώς από τη Γαλλία ως η καλύτερη για Τέχνη και Πολιτισμό, με τη Γαλλία δεύτερη ως καλύτερος προορισμός για ρομαντικές διακοπές.

Την ένθερμη υποστήριξή του στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Νότιας Αυστραλίας, Μάικ Ραν, σχετικά με το Σκοπιανό.

«Εγώ θα μιλώ για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κανείς δεν θα με φιμώσει, γιατί είναι κάτι που το πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά ο Ραν, αναφερόμενος σε αντιδράσεις πολιτών καταγόμενων από την ΠΓΔΜ.

Ο Ραν εδώ και χρόνια υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τις ελληνικές θέσεις για τη Μακεδονία και την Κύπρο, προκαλώντας την οργή κατοίκων της Αυστραλίας που κατάγονται από την Τουρκία και την ΠΓΔΜ. Στο παρελθόν έχει πει ότι «η Μακεδονία είναι τόσο ελληνική όσο και η Ακρόπολη».


Επισκεψιμότητα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 247 guests και κανένα μέλος