Περιβάλλον

Tη διενέργεια επτά διεθνών δημοσίων ανοιχτών διαγωνισμών για την προμήθεια, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και συντήρηση ισάριθμων Φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 1.209,21 KWp ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Ας υποθέσουμε ότι όλα είναι καλά στη ζωή σας και την περίοδο αυτή προγραμματίζετε τις θερινές σας διακοπές. Δεν θα ήταν χρήσιμο αν γνωρίζατε κατά πόσο στην ακροθαλασσιά.που σκοπεύετε να περάσετε την ώρα σας καταλήγει ένας αγωγός αποχέτευσης; Ή αν σε απόσταση αναπνοής από την ακτή υπάρχουν ιχθυοτροφεία ή άλλες πηγές ρύπανσης;

... κάνουν πράξη Σπουδαστές και Καθηγητές της Α.Ε.Ν. Μακεδονίας
Με αφορμή την «Εκστρατεία Ενημέρωσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες», που υλοποιεί η HELMEPA με το The Lloyd’s Register Educational Trust - The LRET στη Θεσσαλονίκη το διάστημα αυτό, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Μακεδονίας στη Νέα Μηχανιώνα πήρε την πρωτοβουλία εθελοντικού καθαρισμού κοντινής της ακτής, την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012.

Πρωτοβουλίες για αλλαγή κλίματος στην οικονομία αναλαμβάνει η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αννα Διαμαντοπούλου.

Η υπουργός φέρεται να επεξεργάζεται την ιδέα δημιουργίας ενός fund που θα επενδύσει σε λιμάνια, μαρίνες, άλλα έργα υποδομής και σε εμπορικά κέντρα, με τη συμμετοχή και του ελληνικού εφοπλισμού.

Με φόντο την κρίσιμη ψηφοφορία για την μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑλΠ) του Σεπτεμβρίου, ο συνασπισμός του Ocean 2012 και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ"...


Επισκεψιμότητα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 217 guests και κανένα μέλος